Dinerkaart

Menukaart(vanaf 17:00 uur te bestellen)

Voorgerechten

Gerookte Zalm pallet € 12,50
Zalmtartaar/zalmroosjes

Ham met meloen € 11,50
Ardennerham/cantaloupe/galia meloen

Carpaccio “van Gogh” € 12,50
Rundercarpaccio/noten/Parmezaan/dressing van limoen/geplukte sla

Gegratineerde Geitenkaas € 12,50
Geitenkaas/honing/walnoot/peer

Soepen (al onze soepen zijn ook vegetarisch te bestellen)

Groentesoep € 5,75
Rundvlees/jonge groenten/bladselderij

Gebonden Tomatensoep € 5,75
Reepjes kip/prei/bladselderij/room

Gebonden Mosterdsoep € 5,95
Droge worst/lente-ui/boerenroom

Tom Ka Kai (Thaise kerriesoep) € 6,50
Garnaaltjes/paprika/lente-ui

*** Alle voorgerechten en soepen worden geserveerd
met brood/boter/tappenade ***

Hoofdgerechten Vlees

Vincent’s Schnitzel € 18,00 geserveerd met champignonroomsaus of stroganoffsaus

Maishoender Suprême € 19,50
Op de huid gebakken maishoen/sinaasappelsaus met roze pepers

Spareribs slow cooked € 19,50
Gemarineerde spareribs/limoen-mayonaise/knoflooksaus/frieten

Varkenshaas € 21,00
Rosé gebakken varkenshaas/champignon-roomsaus

Biefstuk Stroganoff € 24,50

Hoofdgerechten Vis

Zalmfilet € 22,50
Gebakken zalmfilet/wakamé/oosterse sesamsaus

Scholfilet € 19,50
Gebakken scholfilet/botersaus van witte wijn

Hoofdgerechten Vegetarisch

Vegetarische quiche met groentelasagne en roerbakgroente € 19,50

Truffelrisotto € 18,50
Romige risotto/jonge groenten/paddestoelen-jus

***al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen/rauwkost/warme seizoensgroenten***

Desserts

“Fruit schilderij” € 8,50
Pannacotta van frambozen/ gemarineerde aardbeien/ vanille-roomijs/slagroom

Sorbet “Veenoord” € 7,50
Vers fruit/pistache/-aardbei en vanille ijs/slagroom

“Zonnebloem”Brulee € 8,50
Créme brulee/crumble/mango/bosvruchten ijs

Drentsche ‘Veenvreugde’ € 5,50
een kop koffie met een koffielikeur en een schaaltje slagroom

Irish coffee € 6,50
met Ierse whisky
Franse koffie € 6,50
met grand marnier
Spaanse koffie € 6,50
met tia maria
Italiaanse koffie € 6,50
met amaretto