Menu

Vanaf 17.00 uur kunt u bij ons terecht voor een diner. We hebben een veelzijdige kaart die bestaat uit zowel vlees, vis als vegetarische gerechten. Voor onze a la Carte menukaart kunt u klikken op MENUKAART

Voor 10 t/m 30 personen bieden wij U een driegangen keuzemenu aan voor €29 p.p.

Driegangen

Voorgerecht:

Mosterdsoep met of zonder droge worst en een stokbr met kruidenboter.(voor niet-liefhebbers van mosterdsoep hebben wij altijd een andere soep voorradig)

Hoofdgerecht:

Kipfilet gevuld met een monchou/dadel mengsel, varkenshaas, sate spies, Grootmoeders stoofpotje, botervis of gebakken camembert.

Nagerecht: schaaltje vanille roomijs, walnotenijs, chocolade mousse, ijskoffie of irish coffee (allemaal wordt geserveerd met slagroom)

Het is mogelijk om een persoonlijke tekst en/of foto op deze menukaart te zetten. Erg leuk voor een bijzondere gelegenheid.

Als Uw gezelschap bestaat uit meer dan 18 personen is het restaurant exclusief voor Uw gezelschap.

Voor groepen is het tevens mogelijk om Uw diner te combineren met een rondleiding door het Van Gogh Huis, verzorgd door de Stichting van Gogh en Drenthe.
Kosten € 3,50 p.p.

Wij begeleiden u graag bij het organiseren van een leuke, gezellige avond, waarin uw wensen en ideeën altijd bespreekbaar zijn.

Vindt u het leuk een origineel cadeau weg te geven? Wat dacht u van een dinerbon, bij ons verkrijgbaar.

Voor rokers hebben wij een rookkamer ingericht.